Home / IN & OUT / Σεμινάριο σωματικού θεάτρου με την Ασπασία Μηλιαράκη 5-6 Νοεμβρίου

Σεμινάριο σωματικού θεάτρου με την Ασπασία Μηλιαράκη 5-6 Νοεμβρίου

14612538_1095363890518613_8180466670848955935_o

Γνωρίζοντας τη προσωπική φωνή της κίνησής μας”
Σε αυτό το διήμερο σεμινάριο, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε διάφορους τρόπους έκφρασης του εαυτού μας μέσω της κίνησης. Το σώμα έχει μάθει να κινείται είτε μιμούμενο κάτι είτε από συνήθεια σε κάποιες λειτουργίες του. Εδώ θα δούμε πως είναι να αντιδρά το σώμα σε ερεθίσματα που του συμβαίνουν εκείνη τη στιγμή χωρίς να χρησιμοποιεί κινητικά μοτίβα βάσει μνήμης. Θα υπάρχουν κινητικοί αυτοσχεδιασμοί, ερεθίσματα μουσικών κομματιών, σχέσεις με τους γύρω μας και πως μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε μαζί τους στο Εδώ και Τώρα.
Θα δούμε πως τα χρώματα υπάρχουν σαν ενέργεια και λειτουργούν στο σώμα μας και με ποιό τρόπο το σώμα μπορεί να τα κινήσει και να δημιουργήσει τη δική του μοναδική κίνηση.
Ο άνθρωπος είναι Σωματικός, εμπεριέχει δηλαδή μέσα στο σώμα του συναισθήματα, σκέψεις, ενέργεια που όσο δεν εκδηλώνεται κινητικά τόσο το σώμα σκληραίνει και αποκοβόμαστε από αυτό. Όχι σε εμάς!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές δραματικών σχολών,χορού,ηθοποιούς,χορευτες,για όσους έχουν ασχοληθεί με κινηση,αλλα και όσους ξεκινούν για πρώτη φορά και θέλουν να γνωρίσουν την προσωπική τους έκφραση μέσω κίνησης.

Κόστος σεμιναρίου 30€

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής στο 2107231957
στο 6972514477
και στο [email protected]

event: https://www.facebook.com/events/513069038881831/?notif_t=event_transition_reminder&notif_id=1478250432990712

Βιογραφικό Σημείωμα: Άσπασία Μηλιαράκη

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης . Είναι αριστούχος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου ενώ έχει σπουδάσει χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και στην επαγγελματική σχολή της Ραλλού Μάνου.
Εχει κάνει εκπαίδευση πάνω στο Σωματικό Θέατρο (Physical theater) στη σχολή της Stella Adler studio of acting,στη Νέα Υόρκη.

Διδάσκει Σωματικό Θέατρο στο Θέατρο των Αλλαγών και στο παρελθόν δίδασκε Κίνηση- Αυτοσχεδιασμό

Στο Ηράκλειο-Κρήτης το μάθημα του «Θεραπευτικού Θεάτρου>>

Είναι Θεραπεύτρια και Δασκάλα του Reiki. Θεραπέυτρια και του Caruna Reiki και του Θεραπευτικού Αγγίγματος Χριστικής Ενέργειας.
Είναι συντονίστρια Διαλογισμών.

Δουλεύει θεραπευτικά με κόσμο μέσω του δικού της θεραπευτικού συστήματος, ¨Επικοινωνώ με το σώμα’’.

Κάνει μαθήματα υποκριτικής και προετοιμασίας δραματικών σχολών.

Στο θέατρο έχει παίξει στις παραστάσεις: <<Ο Τζόνι πήρε το όπλο του>>
‘Johnny Got His Gun’, σε σκηνοθεσία Scott Illingworth και Bill Bowers, στο θέατρο της Stella Adler, στη Νέα Υόρκη , «Ανθισμένες Μανόλιες» σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη , «Μύγα Τσετσέ» σε σκηνοθεσία Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα, «Ερωφίλη» σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη , «Ράφτης Κυριών» σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη , «Βάκχες» σε χορογραφία Κυριάκου Κοσμίδη και σκηνοθεσία Ισίδωρου Σιδέρη , «Τρωάδες» σε χορογραφία-σκηνοθεσία Ισίδωρου Σιδέρη, «Κόκκινο Βελούδο, Στεγνό Καθάρισμα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Θεοδοσιάδη .
Στην τηλεόραση έχει παίξει στις σειρές: «Η ζωή της άλλης » ,«Ποιος Μας Πιάνει!», «Επτά Θανάσιμες Πεθερές», «Οι Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα», «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας»,
«Φύγε εσύ, Έλα εσύ», «Το Κόκκινο Δωμάτιο» , «Έρωτας με επιδότηση Ο.Γ.Α.», «Τα Μαχαιρώματα» , «Ρεζερβέ», «Ελλάς Το Μεγαλείο Σου» «Λευκός Οίκος», «Το Κλειδί», «Για Μια Θέση Στον Ήλιο», «Το Καρέ της Ντάμας»
Στον κινηματογράφο έχει παίξει στις ταινίες: «Μια νύχτα στην Αθήνα» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη , «Αυστηρώς Κατάλληλο» » σε σκηνοθεσία Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα ,«Μια Υπέροχη Μέρα» σε σκηνοθεσία Ντίνου Μαυροειδή.

Comments

comments

About Kiss My GRass

x

Check Also

Γρήγορης Κορπίδης: Ο Ακροβάτης από την Θεσσαλονίκη που σου κόβει την ανάσα - Αλεξανδρινός Παπασπυρόπουλος

Γρήγορης Κορπίδης: Ο Ακροβάτης από την Θεσσαλονίκη που σου κόβει την ανάσα – Αλεξανδρινός Παπασπυρόπουλος

Η ώρα είναι 7:30 το πρωί, η Θεσσαλονίκη μόλις έχει ξυπνήσει, μαζί ...

"Στα άκρα" στο Θέατρο Χώρα σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια!

“Στα άκρα” στο Θέατρο Χώρα σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια!

‘’ΣΤΑ ΑΚΡΑ’’ βασισμένο στο ‘’Γαλάζιο του Ουρανού’’ του Ζωρζ Μπατάιγ Διασκευή: Στέλλα ...