Home / POINT OF U / Guest Stars' view / Οι αδήλωτοι Χρυσαυγίτες είναι πιο επικίνδυνοι – Νανά Παλαιτσάκη

Οι αδήλωτοι Χρυσαυγίτες είναι πιο επικίνδυνοι – Νανά Παλαιτσάκη

Είμαι άνθρωπος με ελάχιστα προτερήματα και πολλά ελαττώματα. Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό μου, που άλλοι το θεωρούν την δύναμή μου και άλλοι την αδυναμία μου. Αυτό που νοιώθω το δείχνω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.

Που σημαίνει ΔΕΝ μπορώ να ΥΠΟΚΡΙΘΩ!

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον όλους τους «δημοκράτες» που αφορίζουν τις τακτικές της Χρυσής Αυγής, όταν οι ίδιοι στην μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν υιοθετήσει τακτικές άκρατου φασισμού!

Δεν αναφέρομαι μόνο  σε πολιτικές. Αναφέρομαι σε θέσεις και απόψεις που εκφράζονται από ανθρώπους που πιθανόν να δηλώνουν φιλελεύθεροι.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με δηλωμένες θέσεις, σύμβολα, απόψεις και αρχές. Νομοτελειακά ήταν κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι θα προέκυπτε πολιτικό μόρφωμα, όπως η Χρυσή Αυγή, μετά την απίστευτη κακοποίηση ανθρώπων από ένα πολιτικό σύστημα βαθιά διεφθαρμένο που φλέρταρε με το παρακράτος, καταπατώντας, βασικές συνταγματικές αρχές.

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»

ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ

Μήπως ξέρετε πόσοι εργοδότες δεν προσλαμβάνουν τα τελευταία χρόνια γυναίκες που πρόκειται να παντρευτούν;

 Γιατί; Γιατί θεωρούν, οι εργοδότες, σχεδόν βέβαιο ότι θα εγκυμονήσουν και ότι θα πρέπει να επιβαρυνθούν με άδεια τοκετού και μητρότητας.

Μήπως  ξέρετε πόσοι δεν προσλαμβάνουν στις δουλειές τους γυναίκες πάνω από 45, γιατί τις θεωρούν «γριές » , επιλέγοντας κοριτσάκια από 20 έως 25;

Μήπως έχετε διαβάσει την «διαπόμπευση » που συγκαλυμμένα μεν, περνάει ο τύπος για την σχέση της Έλλης Κοκκίνου με νεότερο άντρα , αλλά αποθεώνουν τους μεγάλους επιχειρηματίες που μετά τα εξήντα τους, κυκλοφορούν εικοσάχρονες, με δωδεκάποντα;

Μήπως πήρε το μάτι σας πόσα χυδαία υπονοούμενα αφέθηκαν για την μητέρα του Αλέξη Τσαλικιάν, επειδή στα 51 της απέκτησε παιδί;

Έχετε διαβάσει ή ακούσει στο περιβάλλον σας, να διαπομπεύουν άντρες που στα πενήντα τους αποκτούν το πρώτο τους παιδάκι; ΟΧΙ βέβαια.

Μήπως έχετε ακούσει, πως αναφερόντουσαν στις εκπομπές κοινωνικής κριτικής , οι πανελίστες, για κυρίες που είχαν περάσει τα τριάντα …»

«Γριές» τις ονόμαζαν και τις λοιδορούσαν και δημοσίως.

Μήπως έχετε κάνει καταμέτρηση των εκπομπών που έχουν τα τελευταία χρόνια μετατρέψει την τηλεόραση σε μια βιτρίνα βυζιών;

 Μήπως έχετε σκεφτεί , τις δυνατότητες που έχουν γυναίκες πάνω από πενήντα να εργαστούν ;

Σε άλλες χώρες του κόσμου και θ’ αναφερθώ στα media επειδή αυτός είναι ο εργασιακός χώρος που γνωρίζω καλλίτερα, συνήθως στα δελτία ειδήσεων, βλέπουμε κυρίες που έχουν ξεπεράσει τα 45, να κάνουν καριέρες, καθώς από τους ειδικούς στο είδος θεωρείται ότι μια παρουσιάστρια, πρέπει να διαθέτει , εκτός από μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση και μια εμπειρία ζωής , ασχέτως πτυχίων και εξειδίκευσης , για να διαχειριστεί το οποιοδήποτε θέμα στον «αέρα».

 

Μήπως καταλάβατε ποτέ με πόσο ψυχαναγκαστικό τρόπο η προπαγάνδα των μέσων , έκανε κάθε μέση γυναίκα που δεν διέθετε τα φυσικά προσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου να νοιώθει , μμμμμμ… «ανάπηρη εμφανισιακά»;

Μήπως ξεχνάμε ότι άνθρωποι με προβλήματα νοητικά , χρησιμοποιήθηκαν ως γελωτοποιοί, από τηλεοπτικές εκπομπές  τις οποίες, εμείς, οι «φιλελεύθεροι» επικροτήσαμε με την επιλογή μας να βλέπουμε σε 17η επανάληψη την εκπομπή «ΑΧ ΚΟΥΛΑ»;

Μήπως έχετε «μετρήσει» πόσοι είναι οι «έγκυροι» δημοσιογράφοι και σχολιαστές που έχουν χρησιμοποιηθεί από το σύστημα τα τελευταία 25 χρόνια;  Δεν είναι περισσότεροι από δέκα.

Είναι να μην απορώ, πως, στην χώρα όπου, η γυναίκα πλασάρεται σε οποιονδήποτε τομέα και αν δραστηριοποιείται, κάτι μεταξύ «ηλίθιας , π@@@ς και γριάς – τεκνατζούς», στην χώρα όπου μία στις τρεις γυναίκες τρώνε ξύλο από τους άντρες τους, στην χώρα όπου ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΑΝ η ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ , Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ, Η ΡΟΥΛΑ ΒΡΟΧΟΠΟΥΛΟΥ, στην χώρα που τόσο ξεδιάντροπα κατακρίνουμε, εμείς οι Φαρισαίοι, μια γυναίκα που έχασε ένα παιδί και φέρνει στον κόσμο ένα άλλο πλάσμα, ότι « ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ » είναι τα μέλη της Χρυσής Αυγής και οι ψηφοφόροι τους.

ΞΕΡΩ πολλούς «αριστερούς και φιλελεύθερους» που είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι φασίστες και αυτό το θεωρώ πολύ πιο επικίνδυνο από την Χρυσή Αυγή .

Πηγή: mylady.gr

Comments

comments

About Kiss My GRass

x

Check Also

Χρήστος Ρούσσος: Ο θρυλικός «Άγγελος» της δεκαετίας 80 σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Αλεξανδρινό Παπασπυρόπουλο

Χρήστος Ρούσσος: Ο θρυλικός «Άγγελος» της δεκαετίας 80 σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Αλεξανδρινό Παπασπυρόπουλο

Το ημερολόγιο γράφει 7 Απριλίου του 1976 στην συντηρητική Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Δημοσιογράφοι ...

Μπουγάτσα με ρoλό ταμειακής! #Τούμπα ⚽️

Μπουγάτσα με ρoλό ταμειακής! #Τούμπα ⚽️

  Μπουγάτσα με ρολό ταμειακής! #Τούμπα   Sharing is sexy:      Comments comments