Home / LIFE / “Κιτ εκδίκησης για τους πρώην”

“Κιτ εκδίκησης για τους πρώην”

Η designer Lani Devine, της αυστραλιανής μάρκας αξεσουάρ Her Royal Flyness, σχεδίασε αυτό το κιτ για τις γυναίκες που τις παράτησε το αγόρι τους και θέλουν να πάρουν εκδίκηση με στιλ. Ναι, καλά διάβασες.

Ex-boyfriend Revenge Kit

Το Ex-Boyfriend Revenge Kit αποτελείται από μια δερμάτινη τσάντα από τη συλλογή Her Royal Flyness, μαζί με εργαλεία και όπλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μπουκάρεις στο σπίτι του πρώην, να τον υποτάξεις και να τον τιμωρήσεις.

Βέβαια, η Devine διευκρινίζει ότι “δεν προωθούμε καμιά μορφή πραγματικής βίας σε κανέναν. Το κιτ δε θα πουληθεί ποτέ με κανέναν τρόπο ούτε είχαμε τέτοιες προθέσεις“. Χμμ ΟΚ.

Ex-boyfriend Revenge Kit BagΤα αντικείμενα της συλλογής, μεταξύ των οποίων ένα full-face, ένας λοστόςσκοινί και δερμάτινα γάντια, είναι σχεδιασμένα να δείχνουν τόσο στιλάτα σαν αξεσουάρ μόδας. Το σετ περιλαμβάνει επίσης σιδηρογροθιά, καθώς και μια σύριγγα με μία δόση “ορό της αλήθειας“. Καλό, ε;

Από τη σκοπιά του design θέλαμε να εξερευνήσουμε την ιδέα του πώς κάποια πράγματα που θεωρούνται συνήθως επικίνδυνα θα έδειχναν αν σχεδιάζονται με μια περισσότερο κομψή προσέγγιση“, εξηγεί η Devine. “Θα έμοιαζαν λιγότερο επικίνδυνα; Ή θα ήταν ακόμα πιο τρομακτικά; Θα ταίριαζαν στην ουσία ως σύνολο με την τσάντα μας; Σε τι τιμή θα πουλιόταν κάτι τέτοιο;“.

Ως designer, ο σχεδιασμός όλων των κομματιών και η δουλειά πάνω σε όλα αυτά που τελικά αποτέλεσαν το κιτ εκδίκησης ήταν ένα ενδιαφέρον project“, συνέχισε. “Τα αντικείμενα με φόβισαν αρχικά, αλλά τώρα μπορώ να δω πώς κάτι που χρησιμοποιείται με άσχημο τρόπο μπορεί να γίνει όμορφο. Το αποτέλεσμα που φαίνεται στα μάτια μας είναι πως τα επικίνδυνα αντικείμενα φαντάζουν λιγότερο τρομακτικά, αλλά ο άνθρωπος που φαντάζεσαι ότι τα αγοράζει γίνεται πιο τρομακτικός“.

Η Devine πρόσθεσε πως η ανταπόκριση από τους πελάτες της ήταν καλή και το project βοήθησε στο να αυξηθούν οι πωλήσεις της standard τσάντας.

Είχαμε μια πραγματικά θετική αντίδραση ως τώρα, οι γυναίκες που τους αρέσει η εταιρεία και οι τσάντες μας αγκάλιασαν το μαύρο χιούμορ κι επίσης τους άρεσε ο τρόπος που όλα τα αντικείμενα συνδέθηκαν σαν ένα σετ“, ισχυρίστηκε. “Μέχρι τώρα δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μας για να δοκιμάσει να αγοράσει ένα κιτ. Ωστόσο έχουμε πουλήσει πολλές από τις τσάντες, χωρίς τις άσχημες προσθήκες“.

 

via thinkdrops.gr 

Comments

comments

About Απόστολος Καζάκος

Γράφω, ένα αδιάκοπο σβήσε-γράψε,τα έχω κάνει όλα χάλια και η ζωή γράφει ανορθόγραφα το όνομά μου. Μου έχουν πει ότι δεν καταλαβαίνουν αν μιλάω σοβαρά ή όχι στα επιτουργήματά μου, άρα χρειάζεται μια δεύτερη ανάγνωση πριν σου πετάξω : «εγώ στα έλεγα». Μισοάδειο ή μισογεμάτο το ποτήρι εμένα με ενδιαφέρει τι θέλεις να μου σερβίρεις. Η δυσανεξία μου στην βλακόζη και στις φίρμες είναι δεδομένη.
x

Check Also

Μάνα – φύλακας άγγελος ενός ξεχωριστού παιδιού – Εφη Καραγιάννη

Η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι η μέρα που γιορτάζουν όλες οι ...

Εντυπωσιακές εικόνες, περίεργοι ήχοι από από την Γη ως τα πέρατα του σύμπαντος (Βίντεο)

Πανέμορφες εικόνες, μυστήριοι ήχοι από τα βάθη των ωκεανών, την πιο απομακρυσμένη ...