Home / POINT OF U / Editors' view / Επικίνδυνα σε θέλω! -Άννα Μουσογιάννη.

Επικίνδυνα σε θέλω! -Άννα Μουσογιάννη.

image.php

 

Την πιάνει από το μπράτσο. Κάνει να φύγει. Εκείνος την κρατάει σταθερά. Την κοιτάζει. Πλησιάζει λίγο ακόμα το πρόσωπο του στο δικό της και της ψιθυρίζει ανατριχιαστικά απειλητικά : «”Εμείς οι δύο μπλέξαμε να μου το θυμηθείς”…

Εκείνη κάνει να απαντήσει. Δεν την αφήνει. “Μπλέξαμε αυτό”….

Η μουσική στο background  σκηνικό . Δεν την άκουγε. Δεν την άκουγαν. Ο κόσμος γύρω τους ανύπαρκτος. Μόνο εκείνοι οι δύο και μια λέξη να παίζει με την αδρεναλίνη τους  :”Μπλέξαμε”.

Σημαίνει  “Θέλω”. Από τις πιο δυνατές λέξεις. “Σε θέλω”. Προσταγή. “Θέλουμε να”…αμοιβαίο. Οι σπίθες ήδη έχουν ξεκινήσει να καίνε. Μέχρι να ανάψει φωτιά. Πυρκαγιά. Κίνδυνος.  Όλα να καούν και να ξανα-ανθίσουν.

(Επι)Κίνδυνος. Επικίνδυνα.

Ίλιγγος.

Επικίνδυνα σε θέλω. Όχι σκέτο σε θέλω. Επικίνδυνα… μην το ξεχνάς. Εκεί που φοβάσαι ότι στην επόμενη στροφή μπορεί να παρεκτραπείς. Να μας πάρει και να μας σηκώσει και τους δύο. Λαίλαπα.

Δυο ενέργειες που σμίγουν.  Πλαγιομετωπική σύγκρουση.Έκρηξη. Συντρίμμια.

Γιατί ξεφεύγω από τα όρια μου. Υπέρβαση. Σε θέλω. Σε ποθώ. Σε επιθυμώ. Εγώ εσένα. Εσύ εμένα. Αμοιβαίο.

Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Πίσω από ένα” επικίνδυνα” κρύβεται το πάθος, το λάθος αμφιταλαντεύεται, το αφήνει όμως να οδηγήσει.

Κάθετη πτώση. Μαζί θα χαθούμε.

“Μπλέξαμε” της ξαναείπε. Εκείνη το ήξερε. Δυο “θέλω” όταν γίνονται ένα είναι επικίνδυνα. Πολύ! Βουτάνε τη χημεία και τη στριμώχνουν στη γωνία. Στην προσπάθεια το ασύμβατο να γίνει συμβατό. Κομματάκια που διαλύονται και γίνονται ένα.

Συνεχίζει να την κρατάει. Της κόβεται η ανάσα. Για μερικά δευτερόλεπτα. Την τραβάει πάνω του. Πιο κοντά. Τη φιλάει πριν προλάβει να αντιδράσει.

Όχι δεν είναι εικόνες που το έσκασαν από κάτι κιτρινισμένες σελίδες άρλεκιν. Ούτε μια (χαζο)ρομαντική ταινία. Είναι η χημεία που έχει πάρει τη δική της πένα και γράφει με μελάνι κόκκινο την ιστορία όταν δύο ενέργειες συναντώνται και ενώνονται. “Επικίνδυνα σε θέλω”. Της είπε.

Όχι μόνο σε θέλω. Επικίνδυνα κιόλας. Ω! Ναι. Να μπλέξουν οι ανάσες και ιδρώτες μας και όπου μας βγάλει. Εισιτήριο χωρίς επιστροφή.Η αντίσταση έχει πάρει τα μπογαλάκια της και την έκανε. Δεν την χωράει ο τόπος πλέον.

Η μουσική δυναμώνει. Ο κόσμος χάνεται πίσω από τους καπνούς των τσιγάρων. Εκείνοι οι δυο μόνο υπάρχουν μέσα στο μπαρ. Αρχίζουν να λικνίζονται. Σε αρμονία οι κινήσεις τους. Απίστευτη ένωση τα κορμιά τους. Εκείνος οδηγεί. Εκείνη αφήνεται σιγά σιγά. Ποιά γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε ένα επιτακτικό  όλο σιγουριά “Σε θέλω” ενός άντρα!

Είναι επικίνδυνα εκεί που πας. Της λένε οι αισθήσεις. Επικίνδυνα σε θέλει. Της ψιθυρίζουν οι παραισθήσεις. Κλείνει τα μάτια της.

Το παιχνίδι τον αισθήσεων. Νεκρώνει τη μια για να αισθανθεί πιο έντονα με τις υπόλοιπες. Επικίνδυνα τον θέλει.

Μπλέξανε.

 

Comments

comments

About Άννα Μουσογιάννη

Μότο μου: Αμαρτία είναι να μην ονειρεύεσαι, να μην ερωτεύεσαι, να μην γελάς, να μην κάνεις τρέλες…να μην είσαι ο εαυτός σου!! Λατρεύω το διάβασμα, τη μουσική, τη γυμναστική, τις προκλήσεις και τους ανθρώπους που με κάνουν να χαμογελώ! Μου αρέσει να μαθαίνω, να ανακαλύπτω και να εξελίσσομαι. Γι αυτό οι σπουδές και τα σεμινάρια για μένα δεν τελειώνουν ποτέ. So, I keep walking! Πώς θα με χαρακτήριζα; Συναισθηματική ρεαλίστρια! Όταν αυτά τα δύο μαλώνουν –κάτι που συμβαίνει συχνά- εγώ γράφω!
x

Check Also

Φυγάς… – Άννα Μουσογιάννη

    Ό,τι ονειρεύτηκα τόσα και τόσα βράδια, Ό,τι πεθύμησα με τόση ...

Η δύναμη μέσα στην αδυναμία κρύβεται! -Άννα Μουσογιάννη

“Βαρέθηκα να είμαι δύνατή” φώναξε με λύσσα την ώρα που έκλεινε την ...