Home / LIFE / Ανοιχτό μάθημα Σωματικού Θεάτρου την Παρασκευή 23/10 με την Ασπασία Μηλιαράκη!

Ανοιχτό μάθημα Σωματικού Θεάτρου την Παρασκευή 23/10 με την Ασπασία Μηλιαράκη!

miliaraki

Δωρεάν μάθημα γνωριμίας!!!
Αυτή την Παρασκευή 23/10 και ωρα 10.30-12.30, θα συντονίσω ένα ανοιχτό μάθημα Σωματικού Θεάτρου, στον χώρο σωματικής ευεξίας και θεατρικής έκφρασης & αίσθησης.

Θα κάνουμε μια πιο ολιστική προσέγγιση πάνω στο σώμα,πώς σχετίζεται με τα συναισθήματα και τις σκέψεις και πώς εκδηλώνοντας τον εαυτό μας μπορούμε να δημιουργήσουμε τέχνη!

Τα μαθήματα θα συνεχίζονται κάθε Παρασκευή και στόχο έχουν την απελευθέρωση,το ξεμπλοκάρισμα και τον εστιασμό στον ίδιο μας τον εαυτό,μέσα από την κίνηση.

Το μάθημα απευθύνεται σε όλους που έχουν ή όχι σχέση με την κίνηση!
Όσοι θέλετε να γνωρίσετε και να δημιουργήσετε μέσα από αυτή τη μορφή τέχνης,θα χαρώ να γνωριστούμε από κοντά!
Για το δωρεάν μάθημα της Παρασκευής,θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τηλ.εποικοινωνιας:6944354727

 12108976_890809977640673_6785682431616722967_n

Η Ασπασία Μηλιαράκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης . Είναι αριστούχος της Ανωτέρας Σχολής Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου,ενώ έχει σπουδάσει χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και στη σχολή χορού της Ραλλού Μάνου.Είναι Δασκάλα και Θεραπεύτρια Reiki,( Reiki Master Teacher/Caruna Practitioner), Θεραπεύτρια στο Θεραπευτικό Άγγιγμα Χριστικής Ενέργειας, Συντονίστρια Διαλογισμών και Ενεργειακών Αυτοσχεδιασμών . Το καλοκαίρι του 2015 έκανε εκπαίδευση πάνω στο Σωματικό Θέατρο (Physical theater) στη σχολή της Stella Adler studio of acting,στη Νέα Υόρκη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σωματικού θεάτρου πάνω στη μέθοδο του John Britton, πάνω στο ensemble physical theater,σεμινάρια σωματικού θεάτρου πάνω στην ανάπτυξη σωματικών και φωνητικών δυνατοτήτων του ηθοποιού,με τον Πολωνό ηθοποιό και σκηνοθέτη Grzegors Brall Έχει κάνει μαθήματα κλασικού τραγουδιού και φωνητικής , πιάνο και θεωρία της μουσικής, μαθήματα υποκριτικής τεχνικής ‘meisner’, σεμινάρια Aρχαίου Δράματος,Επιρροές και Σύγχρονες προσεγγίσεις ,”Ανάλυση κειμένου” με τον Ανδρέα Μανωλικάκη,εκπαίδευση Hatha Yoga, σεμινάρια χορού στη Lyon της Γαλλίας.

Στο θέατρο έχει παίξει στις παραστάσεις: <<Ο Τζόνι πήρε το όπλο του>>Johnny Got His Gun, σε σκηνοθεσία Scott Illingworth και Bill Bowers, στο θέατρο της Stella Adler, στη Νέα Υόρκη (2015), «Ανθισμένες Μανόλιες» σε σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη, «Μύγα Τσετσέ» σε σκηνοθεσία Θ. Παπαθανασίου και Μ. Ρέππα, «Ερωφίλη» σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη, «Ράφτης Κυριών» σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη,«Βάκχες» σε χορογραφία Κυριάκου Κοσμίδη και σκηνοθεσία Ισίδωρου Σιδέρη,«Τρωάδες» σε χορογραφία-σκηνοθεσία Ισίδωρου Σιδέρη,«Κόκκινο Βελούδο, Στεγνό Καθάρισμα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Στην τηλεόραση έχει παίξει στις σειρές: «Η ζωή της άλλης » «Ποιος Μας Πιάνει,«Επτά Θανάσιμες Πεθερές»,«Οι Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα»,«Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας»,«Φύγε εσύ, Έλα εσύ»,«Το Κόκκινο δωμάτιο,«Έρωτας με επιδότηση Ο.Γ.Α.», «Τα Μαχαιρώματα»,«Ρεζερβέ»,«Ελλάς Το Μεγαλείο Σου»,«Λευκός Οίκος»,«Το Κλειδί»,«Για Μια Θέση Στον Ήλιο»,«Το Καρέ της Ντάμας».

Στον κινηματογράφο έχει παίξει στις ταινίες: «Μια νύχτα στην Αθήνα»,«Αυστηρώς Κατάλληλο»,«Μια Υπέροχη Μέρα»

Έχει διδάξει στο Ηράκλειο-Κρήτης το μάθημα του «Θεραπευτικού Θεάτρου(2012-2013). Έχει το δικό της θεραπευτικό σύστημα «My life matters». Από το 2009, ασχολείται με την διδασκαλία,πάνω στην Σωματική έκφραση. Διδάσκει Σωματικό θέατρο στο Θέατρο των Αλλαγών.

Comments

comments

About Kiss My GRass

x

Check Also

Χρήστος Ρούσσος: Ο θρυλικός «Άγγελος» της δεκαετίας 80 σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Αλεξανδρινό Παπασπυρόπουλο

Το ημερολόγιο γράφει 7 Απριλίου του 1976 στην συντηρητική Ελλάδα της μεταπολίτευσης. Δημοσιογράφοι ...

Μπουγάτσα με ρoλό ταμειακής! #Τούμπα ⚽️

  Μπουγάτσα με ρολό ταμειακής! #Τούμπα   Sharing is sexy:      Comments comments