Home / Μαύρο Πρόβατο / Ήταν όλοι τους φασίστες – Το Μαύρο Πρόβατο

Ήταν όλοι τους φασίστες – Το Μαύρο Πρόβατο

508446-------~1

 

Ο φασίστας: γένος αρσενικό, ονομαστική πτώση ενικού αριθμού.

Φασίστας είναι ο εθνικιστής. Φασίστας είναι ο αντιδημοκράτης. Φασίστας είναι ο ρατσιστής. Φασίστας είναι ο ακροδεξιός.

Ωστόσο, εκτός από αυτούς που φέρουν τις παραπάνω ιδιότητες με το βαρύτατο περιεχόμενο, φασίστας μπορεί να χαρακτηριστείτε κι εσείς σε περίπτωση που δεν πληρείτε μία απαραίτητη προϋπόθεση: Όταν δεν συμφωνείτε με μία από τις λαμπερές αριστερές προσωπικότητες που ασκούν ένα είδος καθοδήγησης στα social media.

Μη γελάτε, το ζήτημα είναι μείζον και αν δεν προσέξετε, κινδυνεύετε να δείτε μία ωραία πρωία το ονοματάκι σας να περιφέρεται σε αναρτήσεις και σχολιασμούς ως πρότυπο φασίστα που χρειάζεται εξαφάνιση και ψεκασμό με κατσαριδοκτόνο. Θέλετε να πάθετε τέτοιο κακό; Το ξέρω ότι δε θέλετε. Ακολουθούν λοιπόν οδηγίες χρήσης.

Ο καθοδηγητής αριστερός έχει πάντα ένα αριστερόμετρο, μονάδα μέτρησης με ειδικό κέντρο βάρους, καθώς καταμετρά κατά πόσο είστε φασίστας. Επομένως από αυτό εξαρτάται κατά πόσο είναι απαραίτητη η ύπαρξή σας στο μάταιο τούτο κόσμο. Διότι κανείς δε θέλει έναν κόσμο γεμάτο φασίστες και κατσαρίδες. Αυτό δεν ισχύει βεβαίως μόνο με τους αριστερούς. Ισχύει για όλο το νοήμονα κόσμο. Ωστόσο, στην περίπτωση των social καθοδηγητών, το αριστερόμετρο βγαίνει στη φορά, και αναλόγως των περιπτώσεων, μετράει ποιος την έχει πιο μεγάλη (την αριστεροσύνη, μην πάει ο νους σας στο πονηρό, βρωμόμυαλοι.)

Λόγοι για να μπείτε στη black list (εμένα δε με νοιάζει μαύρος γεννήθηκα, μαύρος παραμένω):  Όχι, δε μετράει να μην ψηφίζετε Χρυσή Αυγή και να καταδικάζετε κάθε ρατσιστική, σεξιστική κλπ πράξη και θεωρία. Αυτό στην τελική το κάνουν όλοι και δεν αποδεικνύει τίποτα από μόνο του. Έχουμε και λέμε:

1)   Να ψηφίζετε ΔΗΜΑΡ. Ή να ψηφίσατε ΔΗΜΑΡ διότι πλέον το κόμμα αυτό δεν έχει και στελέχη, για ψηφοφόρους θα συζητάμε;

2)   Να είστε ψηφοφόρος του Ποταμιού.

3)   Απλά λιτά κι απέριττα, στις παραπάνω περιπτώσεις είσθε ακροδεξιός και ναι, θα μπορούσατε να χαρακτηρισθείτε και φασίστας. Ο λόγος είναι προφανής και μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Τα παραπάνω κόμματα είναι δεκανίκια του ακροδεξιού καθεστώτος που είναι στην εξουσία, της φασιστικής κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά και του σιναφιού του.

Τώρα, μεταξύ μας… Ποιος άνθρωπος με σώας τας φρένας και με απλή πολιτική σκέψη θα πάει να ψηφίσει το Ποτάμι; Κανείς, σας το λέω εγώ. Κρίμα είναι να γίνετε φασίστας για να επιβραβεύσετε το σακίδιο του Θεοδωράκη.

4)    Να εκδηλώνετε τάσεις εθνικισμού, όπως: α) να υποστηρίξατε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ. Αν το έχετε κάνει αυτό, σβήστε αναρτήσεις, διαγράψτε εικόνες σχετικές με το θέμα και γραφτείτε στη σελίδα υπέρ της Κόστα Ρίκα. Μετράει και εκ των υστέρων. Από το να σας κρεμάσουν τα κουδούνια, καλύτερα να αποτάξετε τον Καραγκούνη. Σε τελική ανάλυση, μούφα φάουλ κερδίζει. Τι θέλετε; β) να μην βιώνετε σήμερα τον εμφύλιο πόλεμο. Ναι, ξέρω. Αυτό θα σας δυσκολέψει. Αλλά σ’ αυτήν την περίπτωση, λυπάμαι. Φασίστας και είστε και φαίνεστε. γ) να έχετε πατριωτική θεώρηση της ιστορίας. Δε σχολιάζω. Θέλατε και τα πάθατε.

5)    Να συμπαθείτε τον Τατσόπουλο. Εντάξει, δεν είναι και η πιο συμπαθητική φυσιογνωμία του κόσμου. Δε θα έχετε πρόβλημα, σας εμπιστεύομαι.

6)    Να διαβάζετε καθεστωτικά και ακροδεξιά site, όπως το tvxs, το protagon κλπ. Αυτά ένας αντι-φασίστας τα διαβάζει μόνο για να τα κράζει.

7)    Να είστε ευχαριστημένοι με τη δεξιά στροφή του ΣΥΡΙΖΑ. Ως γνωστό, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε σε αυτά τα ποσοστά γιατί ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού έγινε αριστερό. Οπότε, ούτε λίγο ούτε πολύ, όλοι μαζί αναμένουμε την εγκαθίδρυση της κυβέρνησης της αριστεράς που θα πολεμήσει και θα γίνει η απαρχή της πτώσης του καπιταλισμού. Μη λέτε μα… Είστε φασίστας.

Σε γενικές γραμμές, οι παραπάνω συμβουλές θα σας βοηθήσουν για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα μέτρησης στο αριστερόμετρο και να μην είστε κι εσείς ένα φασισταριό και μισό. Σε αυτήν την περίπτωση, είστε πολύ τυχερός. Μπορείτε να μπείτε στα social media και να ξεκινήσετε το κράξιμο όσων διαφωνούν μαζί σας. Δεν υπάρχουν όροι, φραγμοί και κανόνες.  Ξεκινάτε και χαρακτηρίζετε φασίστα, ακόμη και τον ηλίθιο γείτονα που βλέπει Σουλεϊμάν στη διαπασών καλοκαιριάτικα, τον καθηγητή που έβαλε μικρή βαθμολογία στο γιό σας, τον περιπτερά που πουλάει ακριβά τις τσίκλες, την ταξιθέτρια που σας απαγόρευσε την είσοδο στο θέατρο επειδή πήγατε αργοπορημένος. Όλοι τους είναι φασίστες.

Φασιστόμουτρο είμαι κι εγώ που γράφω αυτό το χιουμοριστικό κειμενάκι, αν και σιχαίνομαι τη ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι και δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο του Τατσόπουλου.

Υ.Γ. Το κείμενο αφιερώνεται σε αυτούς που χρησιμοποιούν όρους, οι οποίοι είναι βαρύτατοι και γεμάτοι αίμα, για να αποδεικνύουν τη γραφικότητά τους. Κι επειδή ο φασισμός είναι πληγή που συνεχώς αιμορραγεί στην κοινωνία μας, καλό θα είναι να μην τον φτάνουν κάποιοι στα όρια του γέλιου και της γραφικότητας. Ο φασίστας είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος, είτε από ιδεολογία είτε από νοοτροπία.

Comments

comments

About Το Μαύρο Πρόβατο

The Black Magic Ewe Man!
x

Check Also

Γράμμα στον φρεσκοερωτευμένο

Στο στέλνω στο Instagram γιατί εκεί είσαι όλη μέρα. Είπα να το ...

Μια μικρή ωδή #sixamenios

Μια μικρή ωδή στον #sixameniosΓια όλους εσάς που σιχαίνεστε με πάθος! pic.twitter.com/UeK2yCKPzx ...