Home / MAKE ME FEEL / Έτσι ξαφνικά – Gianni Potamussis

Έτσι ξαφνικά – Gianni Potamussis

tumblr_mbs5wlg0DC1qbqvqko1_540

έτσι στα ξαφνικά 

Εμφανίστηκε μπροστά μου, έτσι ξαφνικά, έτσι απότομα από το πουθενά, κεραυνός εν αιθρία που λέμε, ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα, μια μαγεία, ένα ολόγραμμα που μου μιλούσε.

Κοίταζα και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, κοίταζα και ένιωθα χαμένος, κοίταζα και έχανα τον κόσμο γύρω μου, τα αυτιά μου βούιζαν, ευτυχώς που καθόμουν στο γραφείο μου.

Εγώ! Το τέρας της λογικής, το απόλυτο ορθολογιστικό μυαλό, το σκέψου πρώτα και μετά πράξε, εγώ!Αδύνατον, παραίσθηση είναι.

Σοκ! Το τέλειο σοκ, μάλλον το ηλεκτροσόκ κάπως έτσι θά’ναι.

“Και τώρα φίλε τι κάνουμε;” σκέφτηκα. “Όχι, πες μου, τι κάνουμε.”μονολόγησα.

Η μυρωδιά του φρέσκου καφέ μπήκε στα ρουθούνια μου. Κάηκα πίνοντας μια λαίμαργη γουλιά. Η ίδια αίσθηση,το ίδιο ταράκουλο συνεχίζονταν σταθερά.

Έγειρα πίσω στην πολυθρόνα μου, ξανακοίταξα… Ήταν εκεί μπροστά μου μ’ένα χαμόγελο να με κοιτά μιλώντας μου, μίλαγε αλλά δεν καταλάβαινα τίποτα. Πάντως υπήρχε ήχος, γι’ αυτό είμαι απόλυτα σίγουρος.

Σηκώθηκα να κάνω δυο βήματα, πήγα στο σαλόνι μετά στην κουζίνα και τελικά έπιασα τον εαυτό μου να γυρίζει γύρω-γύρω από την τραπεζαρία. Πόση ώρα, δεν ξέρω.

Κοίταξα στην αυλή, τα δυο μου Labrador πετάχτηκαν κουνώντας τις ουρές, περιμένοντας την καθιερωμένη βόλτα τους. Μια χαρά, σκέφτηκα, εσείς τουλάχιστον είστε μια χαρά, για πείτε μου με μένα τι κάνουμε. Δυο γαβ ήταν η απάντηση. Μάλιστα. Τώρα σωθήκαμε.

Περπατώντας με τους σκύλους μου στο πάρκο, τα πράγματα άρχισαν να μπαίνουν στη θέση τους. Σοκ – ξεσόκ, εγώ ένιωθα περίεργα υπέροχα, μα πολύ περίεργα υπέροχα.

Μέχρι την επιστροφή και φτάνοντας στο σπίτι ήδη η ορθολογιστική μου λογική βάραγε  TILT με φωτάκια να αναβοσβήνουν ζητώντας service.

Βάζοντας τα κλειδιά στην πόρτα της πάτησα το σβήσιμο, cut off αγαπημένη μου λογική μέχρι εδώ, τώρα αναλαμβάνω εγώ ο ίδιος προσωπικά κι αυτοπροσώπως.

Σβήνοντας τον αυτόματο πιλότο πήρα τα χειριστήρια στα χέρια μου χωρίς σχέδιο πτήσης άρχισα να πλανάρω, δεν με ενδιέφεραν πια τα «g»… το πολύ πολύ να πέσω .

Και για να μην υπάρχουν τίποτα παρανοήσεις όλα τα παραπάνω κι άλλα πολλά, μα πάρα πολλά, είναι γιατί εμφανίστηκες εσύ… Έτσι στα ξαφνικά. Από το πουθενά… Και όλα τα παραπάνω… είναι για σένα!!!

Comments

comments

About Gianni Potamussis

“Μεγάλωσα” στη Bologna και εκεί έκανα Geologia & Geological Engeneering. Κάποια στιγμή είπα να παρατήσω την Γεωλογία και να κάνω Τέχνη και Θέαμα (DAMS) αλλά το “κατεστημένο” δεν με άφησε . Στην Ελλάδα γύρισα γιατί με γυρίσανε και χάθηκα στον λαβύρινθο του Μινώταυρου. Δεν παραπονιέμαι είναι ωραίο να είσαι “Οδυσσέας” ψάχνοντας “Ιθάκες”. Λατρεύω την αδρεναλίνη μέχρι τελικής πτώσης εντελώς εθισμένος και αν δεν την βρω την ψάχνω [ιατρικώς αθεράπευτος χρήστης αδρεναλίνης (πιστοποιητικά διαθέσιμα)]. Κατά τα άλλα... “αυτά”... και χάρηκα για την γνωριμία.
x

Check Also

Καλά “δήθεν” Χριστούγεννα – Gianni Potamussis

Βαρέθηκα… Τις ψευτοκίβδηλες «γιορτές» τα δήθεν «χαρούμενα» Χριστούγεννα και τα «καλά» Πάσχα. ...

Γίναμε ανάμνηση – Gianni Potamussis

Πέρασε ο καιρός, έτσι σε κάποιο ράφι κάποιας βιβλιοθήκης αναμνήσεων. Aργά αλλά ...